Kropsbehandling

Kroppen er selvregulerende, og under de rette betingelser holder du dig sund og rask. Men igennem livet, kan vi møde udfordringer, som belaster, og sætter sig negativt i krop og sind.

Det viser sig bl.a som følgende symptomer:

Fysiske:

Hovedpine og migræne

Skulder og nakkespændinger

Rygsmerter

Piskesmæld

Frossen skulder

Mavesmerter

Svimmelhed

Fibromyalgi

Hormonforstyrelser

etc.

 

Psykiske:

Angst

Depression

Stress

Skam

Vrede

Humørsvingninger

Manglende selvtillid

Manglende selvværd

Manglende sexlyst

Afhængigheder (mad, alkohol, arbejde, sex, spil, træning mm.)

etc.

 

Behandlingerne

Kroppens hukommelse gør, at negative oplevelser, som ligger år tilbage, langsomt bygger sig op til et symptom. Når man ikke lytter til sin krop råber den” forklarer hvorfor et symptom “pludseligt” opstår.

Jo ældre et symptom er, jo længere tid tager det at genskabe balance. Nogen gange er det hensigtmæssigt, at supplere kropsbehandlinger med samtaleterapi.

Mine behandlinger har udspring i kraniosakralterapien, og forskellige metoder, bl.a hentet fra biodynamisk KST og  min praksis. Behandlinger er meget effektive, blide og helende helt på celleplan. Behandlingerne betyder også at kroppen slipper den hukommelse, som slider på den.

Alle berøringer er lette tryk og træk. Der forceres ikke en tilstand i kroppen, men skabes de rette betingelser for, at kroppen kan genoprette sin optimale og  sunde balance.

En kropsbehandling varer ca. 45 min.. Under behandlingen ligger du på en briks med alt tøjet på, og med lette tryk låser jeg spændinger og synkroniserer din energi.

Oftest vil du allerede efter 1. behandling mærke en forandring. Jeg anbefaler dog mindst 3, før du kan afgøre behandlingernes effekt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.